Prinsessa Palats Lektält - inom och utomhus - grå/rosa
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Black Friday -300,00 kr

Prinsessa Palats Lektält - inom och utomhus - grå/rosa

Lektält för barn

 Express Leveranstid: 1-3 arbetsdagar 

499,00 kr Inkl. moms

399,20 kr Exkl. moms

799,00 kr - 300,00 kr

check Lagervara för omgående leverans

Leverans inom 1-3 dagar

Endast Kvalitetsprodukter

 Över 150 000 nöjda kunder

 Prisgaranti & 30 dagar öppet köp

Frågor? Chatta med oss (vardagar 9-16)

eller mejla support@dealproffsen.se

Tält för barn - grått rosa

Ny, förbättrad modell - vi har skapat en helt ny, förbättrad tältmodell. Vi använde en kombination av rosa och grå med ett stjärnmotiv. Därutöver har krusidullerna vackra pompoms som gör det ännu mer attraktivt. Tältet har 6 ingångshål och ett koniskt tak. Det hela ser fantastiskt ut och passar perfekt i alla rum.

STOR - husets storlek gör att flera barn kan vara i det samtidigt eller att sätta många maskotar, kuddar eller andra tillbehör inuti, vilket garanterar komfort och tillfredsställelse vid användning.

MÖBLER - ingångarna är täckta med genomskinliga, ljusa gardiner som passar perfekt in i resten av tältet; slipsar kan knytas eller draperas med dekorativa band; lösningen som används tillsammans med bågar tillför charm och diversifierar också kul.

ENKEL INSTALLATION - tältet kännetecknas av okomplicerad och snabb montering; kräver inte teknisk erfarenhet eller ytterligare verktyg; lätt ram med metoden "snap-in" rör, möjliggör effektiv och enkel distribution.

SPECIFIKATION

ålder: från 3 år.

certifikat: CE, EN71.

färg: grå / rosa.

material: polyester, plast

mått (längd / bredd / höjd): 123/123 / 140cm.

vikt: 1,5 kg.

Tält för små prinsessor och deras vänner. Barn älskar gömställen, gömställen och små hus och skapar därmed sin egen fantasivärld runt dem, där de upplever sina äventyr och spel. Lek med barnen i ett litet rike och hjälp dem att bygga ett vackert slott där barn kan leka och koppla av!

NY BÄTTAD VERSION AV VÅRT Tält!

Ett barntält är ett utmärkt sätt för kreativt och snyggt hemma och utanför. Det stimulerar fantasin och gör att du kan spendera tid ensam eller i en större grupp utan åldersbegränsningar.

Materialslottet är definitivt en oföränderlig följeslagare under barns prank. Har en sexkantig bas, har 6 ingångshål och ett koniskt tak. Ingångarna är täckta av genomskinliga, vita gardiner som passar perfekt in i resten av tältet. Gardinki kan knytas eller draperas på olika sätt med hjälp av dekorativa band. Lösningen som används tillsammans med bågar tillför charm och diversifierar kul.

Husets storlek gör att flera barn kan vara i det samtidigt eller att sätta många maskotar, kuddar eller andra tillbehör inuti, vilket garanterar komfort och tillfredsställelse vid användning. Det är perfekt för syskon eller tvillingar eller att ha kul med vänner. Produkten är idealisk för placering inomhus och utomhus, t.ex. i trädgården eller i parken.

HOPSÄTTNING

Palatset kännetecknas av okomplicerad och snabb montering. Det kräver ingen teknisk erfarenhet eller ytterligare verktyg. En lätt ram med en metod för "snap-in" rör möjliggör smidig och enkel utfoldning. Tack vare vikbara element är lagring eller transport enkelt.

pomponger

Den nya modellen använder en kombination av rosa och grått med ett stjärnmotiv. Därutöver har krusidullerna vackra pompoms som gör det ännu mer attraktivt.

Det ser vackert ut på kvällen med extra dekoration i form av belysning.

Tältet kommer att vara perfekt för privat hemmabruk samt att användas som utrustning för dagisar eller vård- och utbildningsanläggningar. Ett bra besök för fotografer under fotosessioner och för animatörer. En saga hus är en bra idé för en gåva som kommer att ge ett leende till många små ansikten!

Referens 43644