Militär Stridsvagn 1 stycka med Fjärrkontroll
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Black Friday -200,00 kr

Militär Stridsvagn 1 stycka med Fjärrkontroll

399,00 kr Inkl. moms

319,20 kr Exkl. moms

599,00 kr - 200,00 kr

check Lagervara för omgående leverans

Leverans inom 1-3 dagar

Endast Kvalitetsprodukter

 Över 150 000 nöjda kunder

 Prisgaranti & 30 dagar öppet köp

Frågor? Chatta med oss (vardagar 9-16)

eller mejla support@dealproffsen.se

GUMMISPÅR - tanken har drivning på två gummiband, som stärker greppet mot marken och ökar körkomforten under striden. Ett sådant fjädringssystem är perfekt för ojämnheter

VERKLIG IMITATION - tanken reagerar med vibrationerna i hela skrovet för att avfyra motorn och avfyra. Användningen av ljus och ljud gör att det stimulerar din fantasi och uppmuntrar dig att spela ännu mer.

360 GRADER ROTATION - tornet kan roteras 360 grader, längst upp finns en öppningslucka med en tankbil med maskingevär, vilket stimulerar fantasin ännu mer.

SPECIFIKATION

Ålder: 3+

skala: 1:14

frekvens: 2,4 GHz

strömförsörjning: uppladdningsbart batteri

maxhastighet: 7-8km/h

fjärrkontrollens räckvidd: 30-40m

kampavstånd: 3m

tankmått (längd / bredd / höjd): 33/12 / 12cm

mått på fjärrkontrollen (längd / bredd / höjd): 12,5 / 16 / 4,5 cm

setets vikt: 1 kg

INGÅR

1x Stridsvagn

1x multifunktionell fjärrkontroll

1x Stridsvagn batteri

laddare

batterier till fjärrkontrollen

Stridsvagn med ett gevär

Stor fjärrstyrd tank krigstank 9993 Battle 

Den fjärrstyrda tanken är en leksak inte bara för barn, den kommer också att tilltala vuxna, den kommer att ge många timmars nöje. Den har en mycket hög effekt och kommer att köra praktiskt taget överallt , ljusen och ljudet som används gör att tanken ser ut som en riktig sådan , vilket stimulerar fantasin och uppmuntrar till ännu roligare.

Kul - genom att använda 2 stridsvagnar med olika kamouflage: öken eller skog, kan du spela en riktig strid. Tankarna har olika frekvenser (27 MHz och 40 MHz), vilket gör att två personer kan spela samtidigt. Tanken har en räknare som anger antalet träffar, efter 4 skott på målet är striden vunnen, och den förlorande tanken är immobiliserad i 30 sekunder, efter den tiden kan kampen återupptas.

Produkten har ett roterande torn upp till 360 grader ; när vi ställer in den i den valda positionen kan vi skjuta - tanken imiterar ljudet och rekylen som på ett riktigt slagfält. När skottet avlossas korrekt kommer du att höra ljudet av målträffen - förlorarens lampa på baksidan av tanken slocknar. När alla lampor slocknar betyder det att striden har förlorats och tanken kommer att vara immobiliserad i 30 sekunder, efter den tiden kan striden återupptas.

Tanken består av ett mjukt bandchassi som ger utmärkt grepp under körning. Det finns en öppningslucka i tornet , i vilken du kan sätta en tankbil med ett maskingevär. Tanken och fjärrkontrollen har separata strömförsörjningar, setet innehåller ett uppladdningsbart batteri, vilket gör att du kan spara en stor summa pengar som spenderas på batteriet.

Bra presentidé! Genom att köpa 2 stridsvagnar kan du utkämpa en riktig kamp för två personer samtidigt , stridsvagnarna har olika frekvenser.

Referens 50043
Kunder som köpt denna produkt köpte också: