Batteriladdare 14A billaddare för 12V 24V batterier
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Black Friday -120,00 kr

Batteriladdare 14A billaddare för 12V 24V batterier

  • ✓ Automatisk detektering av batterispänning (12 V eller 24 V)
  • ✓ Skydd mot kortslutning, överhettning, överladdning
  • ✓ Batteriet laddas automatiskt
  • ✓ LED-display
  • ✓ Effekt: 180W

379,00 kr Inkl. moms

303,20 kr Exkl. moms

499,00 kr - 120,00 kr

check Lagervara för omgående leverans

Leverans inom 1-3 dagar

Endast Kvalitetsprodukter

 Över 150 000 nöjda kunder

 Prisgaranti & 30 dagar öppet köp

Frågor? Chatta med oss (vardagar 9-16)

eller mejla support@dealproffsen.se

- MYCKET KOMPATIBEL -  likriktaren styrs av en mikroprocessor som automatiskt anpassar laddningsströmmen till spänningen. Den har funktionen för automatisk detektering av batterispänningen (12 V eller 24 V) . Den fungerar perfekt med litium-, kalcium-, AGM- och våta batterier, vilket innebär att den kan användas i bilar, motorcyklar, gräsklippare, båtar och andra fordon . 

- HELT BATTERISKYDD -  laddaren innehåller en extremt praktisk funktion, som är ett inbyggt skydd mot kortslutning, överhettning, strömavbrott, överladdning, överström, omvänd polaritet och gnistor . Dessutom laddar enheten batteriet automatiskt, vilket dessutom skyddar batteriet. Tack vare dessa funktioner kan du låta laddaren vara ansluten till batteriet på obestämd tid.   

- UNDERHÅLL / REPARATIONER -  batteriladdaren är även perfekt för batteriunderhåll. Tack vare reparationsfunktionen kan enheten hjälpa till att reparera ett utslitet eller sulfaterat batteri  (enheten kan inte reparera ett allvarligt skadat batteri, den laddar inte det skadade batteriet till 100%).

- DISPLAY LED  -  likriktaren har en display där den visar de viktigaste parametrarna, t ex batteriladdningsnivå. Detta gör att du kan ladda enheten till den valda nivån. Tack vare denna funktion behöver du inte undra om batteriet har tillräcklig laddning – laddaren visar det helt enkelt för dig.  

SPECIFIKATION

Färg: gul-svart

Material: metall

ingångsspänning: 110-250V

utspänning: 12 / 24V

frekvens: 50-60 Hz

Effekt: 180W

Arbetsström: 12V: 0-10A / 24V: 0-7A

Arbetstemperatur: -20 ° C till + 50 ° C

Skärm: LED

skyddsfunktion: sexfaldigt säkerhetsskydd

pulsreparationsfunktion: ja

dimensioner (längd / bredd / höjd): 17,5 / 13,8 / 6cm;

Vikt: 0,8 kg

Professionell enhet för laddning av batterier i bilar, motorcyklar, gräsklippare och motorbåtar. Är det universell, modern 12 / 24V laddare som låter dig ladda olika typer av batterier: traditionella, litium, kalcium, självbetjäning och underhållsfria. Det är extremt lätt att använda, så att alla enkelt kan ladda fordonets drivenhet själva. Den har en kontrollpanel och L E D-display, som tydligt visar parametrarna.

Laddaren har många användbara funktioner, såsom: skydd av batteriet mot skador; automatisk spänningsdetektering och pulsåterställning. På grund av att laddaren har en mycket kompakt storlek kan den enkelt förvaras och transporteras: i bilen, hemma, t.ex. i en garderob, på en hylla. Den tar väldigt lite plats.

Referens 50728