Musmatta XXL Gaming Världskarta 88x30cm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Musmatta XXL Gaming Världskarta 88x30cm

Stor Musmatta 

99,00 kr Inkl. moms

79,20 kr Exkl. moms

check Lagervara för omgående leverans

Leverans inom 1-3 dagar

Endast Kvalitetsprodukter

 Över 150 000 nöjda kunder

 Prisgaranti & 30 dagar öppet köp

Frågor? Chatta med oss (vardagar 9-16)

eller mejla support@dealproffsen.se

Bred - XXL - bricka med en längd av ~ 90 cm - perfekt för både spelare och kontor, skapad med komfort i åtanke! Tangentbordet och musen passar på det. Små kuddar tillåter inte full rörelse, med vår kudde har du full kontroll över musen, du kommer inte att göra ett oavsiktligt drag. Dess storlek säkerställer också att skrivbordet är skyddat mot skador.

ANTI-SLIP YTT - dynan har ett halkfritt material på botten, det finns ingen rädsla för att den kommer att röra sig och störa ditt arbete, eller så kommer din hand att glida under ett viktigt ögonblick under spelet. Kudden är slät på toppen - den blockerar inte rörelser, tvärtom! Ger den friktion som krävs för att "känna" musrörelser. Fungerar med optiska möss och lasermöss.

ABSORBERA INTE. Vätska - materialet som brickan är tillverkad av gör det vattentätt. Den absorberar inte några vätskor, den spillda drycken förblir på den i form av en "pöl", bara ta en trasa och torka av den. Att hålla rent är inte det minsta problemet.

SLÅ INTE UT - dynan har syts runt med en tjock söm, som skyddar materialet och förhindrar att mattan rivs, och dess hörn böjer inte. Detta möjliggör en mycket längre användningstid.

SPECIFIKATION - färg: grå; material: gummi + nylon; mått (längd / bredd): 88/30 cm; vikt: 0,62 kg.

SPECIFIKATION

grå färg

material: gummi + nylon

mått (längd / bredd): 88/30 cm

vikt: 0,62 kg

XXL bred pad perfekt för spelare och kontor! Det skapades för att ge den största komforten. Det kan enkelt passa ett tangentbord och en mus, vilket lämnar ett stort rörelsefält runt, vilket möjliggör ett komplett utbud av muskontroll. Dess stora storlek gör att skrivbordet också är skyddat mot skador. Brickan kan rullas upp i ett rör.

Mattan ger den friktion som krävs för att "känna" musens rörelser. En gummisk, halkfri yta håller hela ytan på plats, vilket hindrar tyget från att rynka för att säkerställa jämn musrörelse. w samarbetar med optiska möss och lasermöss. Runt dynan trimmades med en tjock söm, som skyddar materialet och orsakar att mattan inte kommer att riva och dess hörn inte böjas. Detta möjliggör en mycket längre användningstid.

Under jobbet eller spelet har vi ofta något att dricka inom räckhåll, som vi kan släppa av misstag. Brickan är vattentät! Den absorberar inte några vätskor, den spillda drycken förblir på den i form av en "pöl", bara ta en trasa och torka av den. Att hålla rent är inte det minsta problemet.

Referens 43687