Myggnät för dörr med magnetstängare100x210cm svart
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Black Friday -80,00 kr

Myggnät för dörr med magnetstängare100x210cm svart

  • ✓ Skydd mot insekter
  • ✓ Enkel montering
  • ✓ Stängd med en stark magnet
  • ✓ Ytterligare tejpförstärkning
  • ✓ Bekvämt

169,00 kr Inkl. moms

135,20 kr Exkl. moms

249,00 kr - 80,00 kr

check Lagervara för omgående leverans

Leverans inom 1-3 dagar

Endast Kvalitetsprodukter

 Över 150 000 nöjda kunder

 Prisgaranti & 30 dagar öppet köp

Frågor? Chatta med oss (vardagar 9-16)

eller mejla support@dealproffsen.se

- SKYDD MOT störande insekter -  ett insektsnät är ett måste på sommardagar när getingar, bin, flugor och myggor försöker ta sig in i lägenheten, sommarstugan eller campingen. Myggnätet för dörren kommer effektivt att stoppa den, och samtidigt säkerställa fritt luftflöde och blockerar inte ljusets tillgång. 

- LÄTT MONTERING - myggnätet  till dörren  är väldigt lätt att installera, vem som helst kan hantera det utan problem. Du behöver inga specialverktyg eller färdigheter. Insektsnätet är monterat med kardborreband runt alla kanter , vilket är en mycket bekväm och snabb lösning. Denna lösning kommer att förhindra att även de minsta insekterna kommer in .  

- STÄNGNING MED STARK MAGNET "T" -  balkongmyggnätet har ett bekvämt fäste i form av en kraftig magnet, som är arrangerad i form av bokstaven T. Det gör det möjligt att enkelt gå ut till balkongen eller terrassen, utan att behöva demontera myggnätet varje gång.

- YTTERLIGARE FÖRSTÄRKNING MED TEJP -  nätet har ytterligare förstärkts med en specialsydd polyestertejp, vilket gör det  mycket mer hållbart och mindre benäget för oavsiktliga revor eller skador .

SPECIFIKATION

Färg: svart

Mått (längd / bredd): 210x100cm

Vikt: 0,7 kg

Referens 50743
Kunder som köpt denna produkt köpte också: