Öppen garderob med skåp industriellstil - Klädhängare Med Skohylla
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Black Friday -450,00 kr

Öppen garderob med skåp industriellstil - Klädhängare Med Skohylla

Industriell stil Vintage Brun

1 449,00 kr Inkl. moms

1 159,20 kr Exkl. moms

1 899,00 kr - 450,00 kr

check Lagervara för omgående leverans

Leverans inom 1-3 dagar

Endast Kvalitetsprodukter

 Över 150 000 nöjda kunder

 Prisgaranti & 30 dagar öppet köp

Frågor? Chatta med oss (vardagar 9-16)

eller mejla support@dealproffsen.se

- Denna öppna garderob är redo att möta dina krav från olika evenemang med sin enkla stil. Kläder eller halsdukar kan enkelt hängas på rälsen, personliga tillhörigheter eller dina skor kan sättas i eller ovanpå skåpet och överbrädan är praktisk när behovet uppstår. Kvalitet i detaljer. Garderoben har justerbara fötter och ett magnetiskt dörrlås.

- Den starka stålramen och den robusta rustika bruna hyllan är just den eleganta blandningen av stilar som ger den iögonfallande pälsen en individuell karaktär, anmärkningsvärd hållbarhet och hög lastkapacitet på upp till 20 kg per krok och 60 kg för den konstruerade trähyllan.

- Allt i ett möbel: rockstativ, skoförvaring och bänk allt i ett. Med 9 krokar och en klädstång för väskor och halsdukar och 2 metallhyllor för skor kan du sitta och vara bekväm när du tar på dig dina skor, vilket gör allt praktiskt när du har bråttom.

- Vad du får: Ett elegant hallträd från vår DAINTREE-kollektion med skobänk, skoställ och hängande krokar i ett och ett tippskydd för att säkerställa ett säkert hem.

Specifikation:

- Färg: Vintage Brun, Svart

- Material: trä spånskiva, stål

Mått:

Bredd: 80 cm.

Höjd: 180 cm.

Djup: 40 cm.

Paket innehåll:

- 1 x öppen garderob

- 1 x tillbehörssats

- 1 x instruktioner

Montering:

Lätt att montera - Levereras med detaljerade och illustrerade instruktioner, alla bitar är märkta med siffror och förborrade på rätt platser; beslag och verktyg som krävs för montering ingår.

Varumärke Generic
Referens 49685