Klösträd med klöspelare sisal 170 cm Grå - Klösmöbel
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Black Friday -400,00 kr

Klösträd med klöspelare sisal 170 cm Grå - Klösmöbel

999,00 kr Inkl. moms

799,20 kr Exkl. moms

1 399,00 kr - 400,00 kr

check Lagervara för omgående leverans

Leverans inom 1-3 dagar

Endast Kvalitetsprodukter

 Över 150 000 nöjda kunder

 Prisgaranti & 30 dagar öppet köp

Frågor? Chatta med oss (vardagar 9-16)

eller mejla support@dealproffsen.se

Detta lekcenter för katter med 5 våningar har en stadig ram täckt i mjuk, bekväm plysch och är en perfekt tillflyktsort för dina katter att klösa, klättra, hålla utkik från, vila och gömma sig på.

Denna klösmöbel har allt katten behöver för att tillfredsställa sin aktivitetsnivå och få goda möjligheter till vila.

SPECIFIKATION

Färg: grå-vit

Max. belastning: 18 kg

Mått (höjd / bredd / längd): 170x90x49cm

Vikt: 18 kg.

Innovativt monteringssystem -  vårt träd har ett extra väggfäste, vilket gör det säkert och mycket stabilare än konkurrenternas träd. Nu kan din katt säkert bosätta sig på den högst liggande plattformen, ta en tupplur och drömma om nya äventyr utan att oroa sig för att trädet välter.

Utförande  - klösträd är gjord av sisalrep av vegetabiliskt ursprung, som är gjord av agavefiber. Det är ekologiskt och därför säkert för våra husdjur. Det hela kompletteras med en bas täckt med mjuk päls.

 5 nivåer  - klösträd i form av ett träd är 170 cm hög, den har delats upp i 5 våningar, genom vilka katten kan röra sig fritt och lata sig, men även lura och leka med andra katter. En gedigen struktur med bred bas säkerställer skrapstolpens stabilitet. Den största fördelen med trädet är ett mysigt hus med två trappsteg som leder till det. Kattungen kommer att kunna vila fritt.Det finns fyra fluffiga möss på trädet, som stimulerar kattens nyfikenhet och uppmuntrar katten att leka eller jaga. En av dem monterad på en fjäder placerades på basen av skrapstolpen, de andra på 4:e och 5:e våningen i trädet.

Referens 50015