XXL LCD Ritplatta / Skrivplatta 12-tums / 28,5 x 19 cm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Black Friday -50,00 kr

XXL LCD Ritplatta / Skrivplatta 12-tums / 28,5 x 19 cm

  • ✓ Grafisk ritplatta för barn och vuxna
  • ✓ Sudda hela tavlan med en knapp
  • ✓ Skärmlåsfunktion
  • ✓ Särskilt förvaringsutrymme för pennan
  • ✓ Kompakt och lätt
  • ✓ Perfekt för en present, oavsett ålder

149,00 kr Inkl. moms

119,20 kr Exkl. moms

199,00 kr - 50,00 kr

check Lagervara för omgående leverans

Leverans inom 1-3 dagar

Endast Kvalitetsprodukter

 Över 150 000 nöjda kunder

 Prisgaranti & 30 dagar öppet köp

Frågor? Chatta med oss (vardagar 9-16)

eller mejla support@dealproffsen.se

- Med LCD ritplatta slipper du oroa dig för att ritpapper ska ta slut. Istället gör du sina skisser eller tekningar direkt på skärnen med mjukare linjer och samma ritkänsla som tidigare.

- Med sitt ögonvänliga ljus kan du använda ritplattan oändligt länge i sträck. Dessutom är LCD-plattan strålningsfri och miljövänlig och drivs av ett batteri, som håller i åratal

- En inbyggd knapp gör det enkelt att sudda och ritplattan håller för mer än 50 000 sådana raderingar. Ramen av slitstarkt ABS-material, som ligger lika bra i en ryggsäck som i en portfölj.

- Dammfri och ofarlig för ögonen! Den avger inte strålning och är helt säker att använda. Den är lätt och ultratunn - vi kan enkelt gömma den i en ryggsäck, handväska eller portfölj .

- Skärnåls funktion: det finns en reglage under som låter dig säkra innehållet på skärmen. Detta skyddar viktiga anteckningar, t.ex. från skolan eller jobbet, från oavsiktlig radering . Tabletten har också ett hål som låter dig haka på strängarna.

- Miljövänlig: användning av ritplattor bidrar också avsevärt till miljöskyddet. Du behöver inte ständigt köpa skriv- / rittillbehör - allt du behöver är en surfplatta . Arbetar du på ett kontor, är du student? Ersätt traditionella anteckningar med en surfplatta! Älskar ditt barn att rita? Låt honom ha kul med historien! Produkten tillåter flera gånger.

Specifikation:

Färg: svart

Strömförsörjning: CR 2025 batteri (ingår)

Storlek: 12 tums / 19 x 28,5 cm

Penna längd: 12 cm

Vikt: 180g

INKLUDERAD

- läsplatta

- Ritpenna

Den 12 -tums skärm som används i den är oförstörbar , vilket ökar säkerheten avsevärt, särskilt under transport, är helt stötsäker.

Tabletten kräver bara användning av en pekpenn, som ingår i satsen (om du vill spara något snabbt och det inte finns någon pennan i närheten, använd bara vad som helst, surfplattan reagerar till och med på spiken !).

BEHÖVER INTE KORTSKORT! Ta hand om miljön!

Det är ekologiskt, tack vare det behöver du inte köpa nya skrivinstrument hela tiden. Du kan spara alla anteckningar som en inköpslista eller till och med kort information i skolan på din surfplatta.

Försvaret är också en stor pryl för mindre barn. Det är dammfritt. Det gör det möjligt för dem att ha roliga teckningar och lära sig bokstäver och siffror, till exempel. För att radera innehåll, tryck bara på 1 -knappen.

Den är kompakt och lätt, vilket innebär att du kan ta den var som helst, till skolan, jobbet, vänner eller att leka med andra barn på lekplatsen.

Referens 50002