Kök Leksak med  Ljus- och ljudeffekter
zoom_out_map
Black Friday -200,00 kr

Kök Leksak med Ljus- och ljudeffekter

399,00 kr Inkl. moms

319,20 kr Exkl. moms

599,00 kr - 200,00 kr

check Lagervara för omgående leverans

Leverans inom 1-3 dagar

Endast Kvalitetsprodukter

 Över 150 000 nöjda kunder

 Prisgaranti & 30 dagar öppet köp

Frågor? Chatta med oss (vardagar 9-16)

eller mejla support@dealproffsen.se

3 Köksmoduler -  setet består av 3 separata moduler som barnet fritt kan konfigurera. Den första innehåller en dubbelugn, mikrovågsugn och en utdragbar låda för småsaker . Den andra modulen är ett handfat med flyttbar kran, en diskmaskin, en torktumlare för disk, 2 hyllor för koppar och glas samt ett sidoskåp där barnet kan förvara krukor. Det finns ett handtag ovanför diskbänken med en slev, spatel och kniv på, och 2 små fönster med utsikt över handtaget! Den tredje innehåller ett kylskåp med dubbla dörrar och 4 hyllor inuti. Det finns en automat för drycker och en frys på dörren.   

Ljus- och ljudeffekter-  efter att ha tryckt på en av knapparna  på spisen aktiveras ljuset och det karakteristiska ljudet som sätter igång brännarna, sedan matlagningsljudet och till sist signalerar spisen att middagen är lagad . Ljuset lyser både på brännarna och i ugnen!

47 delar -  setet innehåller 47 artiklar! Utöver de 3 köksmodulerna innehåller setet grytor, tallrikar, glas, koppar, kryddor, en kartong med mjölk, juice, is för kalla drycker, samt imitation av en riktig kyckling, biff och varmkorv . 

PÅVERKAR BARNETS UTVECKLING -  utvecklar fantasin och stimulerar kreativiteten, och genom att vara i en större grupp lär den ut kommunikation, samarbete i grupp och förbättrar sociala och integrationsförmåga; ökar manuella och skådespeleri färdigheter, och kan bli en inspiration och bidra till framgången för en framtida kock. 

SPECIFIKATION

Ålder: 3+

köksströmförsörjning: 2x AAA (ingår)

mått (längd / bredd / höjd): 37 / 7,5 / 27cm

antal element i uppsättningen: 47

vikt med förpackning: 1240g

INGÅR

3 köksmoduler

is x2

4 koppar

4 glas

2 matskedar + slev + spatel

kniv

kartong - mjölk

kartong - fruktjuice

Mexikansk sås

3 små tallrikar

skål

bricka

kryddbehållare x12

3 krukor

3 lock

3 stora tallrikar

stekpanna

biff

kyckling

varmkorv

klistermärken att klistra på

Vackra färger gör att setet passar i alla rum och kommer att vara dess dekoration. Köket ger timmar av nöje! Den har en pedagogisk funktion och är en utmärkt idé för att jaga bort tristess, speciellt vid dåligt väder.  

Referens 50154
Kunder som köpt denna produkt köpte också: