Luftavfuktare stor kapacitet 800 ml - 22,5 w
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Black Friday -250,00 kr

Luftavfuktare stor kapacitet 800 ml - 22,5 w

✓ Extremt effektiv

✓ Tyst drift

✓ Stor tank

✓ kompakt storlek

 ✓ Avfuktar upp till 330 ml /dygn.

549,00 kr Inkl. moms

439,20 kr Exkl. moms

799,00 kr - 250,00 kr

check Lagervara för omgående leverans

Leverans inom 1-3 dagar

Endast Kvalitetsprodukter

 Över 150 000 nöjda kunder

 Prisgaranti & 30 dagar öppet köp

Frågor? Chatta med oss (vardagar 9-16)

eller mejla support@dealproffsen.se

Om du känner för hög luftfuktighet i ditt hus, underskatta inte problemet. Mögel och svampar, som bildas av fukt, är inte bara ett estetiskt besvär, utan också ett allvarligt hot mot hälsan, särskilt om du stannar i fuktiga rum länge. Dessa leder i sin tur till mer eller mindre allvarliga sjukdomar. De orsakar bland annat allergier, andningssjukdomar, huvudvärk och yrsel, hudproblem och minskad koncentration.

Specifikationer:

Färg:vit 

material: plast

kapacitet: 330 ml per dag

vattentankens kapacitet: 800 ml

spänning: 100-240V

strömförsörjning: 9V

effekt: 22,5W

automatisk avstängning efter fyllning av tanken: ja

driftläge: baserat på Peltiersystemet

lämplig för: hem, kontor, etc.

Avtagbart bakgaller

Avtagbar vattentank

Avtagbart lock för vattentank

Mått: 22 / 13,5 / 13,5 cm

kabellängd: 1,45 m

vikt: 0,919 kg

vikt i förpackningen: 1,309 kg.

Paketet inkluderar:

1x luftavfuktare

1x Kabel

Extremt effektiv - denna unika luftavfuktare avfuktare fångar och tar bort vatten som fångats i luften. Det fungerar baserat på Peltier -teknik - fungerar tyst. Inga patroner eller kemikalier behövs för det. Ofta uppträder en obehaglig lukt, svamp, mögel i ett rum med hög luftfuktighet. Dessa förhållanden är ogynnsamma för hälsan och har en negativ inverkan på vårt välbefinnande. luftavfuktaren drar in fuktig luft och kondenserar den sedan i vattentanken. Dess effektivitet är så mycket som 330 / ml kondenserat vatten om dagen! Det kommer att ta hand om lämplig luftfuktighet i ditt hem, och därmed hälsan för dig och dina nära och kära.

Tyst - luftavfuktare fungerar baserat på Peltier -tekniken, dvs extremt tyst, tack vare vilken den inte är betungande för hushållsmedlemmar - den kommer att vara lämplig speciellt för barn, vars sömn ofta är lätt. Torktumlare kommer inte att störa vardagliga aktiviteter eller arbete. Det kan gå hela natten utan problem och kommer inte att störa sömnen, tvärtom - det kommer att förbättra kvaliteten.

kapacitet tank - luftavfuktaren har en kapacitet på 800 ml. Det räcker för 60 timmars arbete! Tack vare detta behöver du inte hälla ut vattnet då och då. Avfuktaren kan lämnas hemma i över två dagar utan problem! Enheten har en intressant och modern design som lätt passar in i vilken inredning som helst. En ytterligare fördel med enheten är automatisk avstängning efter fyllning av tanken.

Sparar energi - luftavfuktare med en kapacitet på 22,5W gör att strömförbrukningen är låg. Att använda avfuktaren belastar inte hushållens budget, dess effektivitet är tillräcklig för att säkerställa en effektiv drift av luftavfuktaren. Den har en kompakt storlek, vilket innebär att du kan placera den var som helst i din lägenhet: på ett skrivbord, byrå eller golvet.

Referens 49942
Kunder som köpt denna produkt köpte också: