Manikyr Dammuppsamlare - 3 fläktar - Stark och Tyst - 40W vit
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Black Friday -350,00 kr

Manikyr Dammuppsamlare - 3 fläktar - Stark och Tyst - 40W vit

399,00 kr Inkl. moms

319,20 kr Exkl. moms

749,00 kr - 350,00 kr

check Lagervara för omgående leverans

Leverans inom 1-3 dagar

Endast Kvalitetsprodukter

 Över 150 000 nöjda kunder

 Prisgaranti & 30 dagar öppet köp

Frågor? Chatta med oss (vardagar 9-16)

eller mejla support@dealproffsen.se

Vår aspirator för alla typer av manikyrbehandlingar är kompakt, men kraftfull enhet som gör att du kan hålla arbetsområdet ren när du använder en fräsmaskin eller spikfil. Spenen är lämplig för användning i professionella skönhetssalonger samt för hemmabruk. Den högpresterande motorn kan till och med ta bort upp till 99% av den smuts som produceras vid skärning av naglar.

Enheten är extremt användarvänlig, du behöver bara lägga händerna på eller på ett minimum avstånd över enheten. Nu kan du börja med manikyrhanteringen av de enskilda naglarna, dammet sugas av och hamnar i filterpåsen. Du har inget damm från fräsning på arbetsplatsen, det är rent och hygieniskt rent. Dessutom är dina naglar inte förorenade med damm vid applicering av färg.

Ingår i vårt set är 2 återanvändbara dammfilterpåse. Dessa håller damm och smuts inne säkert under behandlingen. Efter behandling kan dessa lätt tömmas och återanvändas. De 3 höghastighetsfläktarna är perfekt anpassade för att täcka ett stort område av huset. I kombination med den effektiva och kraftfulla motorn fungerar enheten extremt effektivt, men användningen förblir på en trevlig ljudnivå. Även med längre sessioner kommer du inte att påverkas negativt av störande ljud, därför är vår enhet också lämplig för professionell användning.

Vår kosmetiska dammabsorberare är inte bara funktionell, den ser också vackert ut med sin vita, tidlösa färg. Den moderna designen och det brett utbudet av applikationer gör extraktorn ett intressant tillägg till alla privata hushåll.

Referens 43611