Spikmatta med kudde och två bollar för massage - blå/svart
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Black Friday -200,00 kr

Spikmatta med kudde och två bollar för massage - blå/svart

299,00 kr Inkl. moms

239,20 kr Exkl. moms

499,00 kr - 200,00 kr

check Lagervara för omgående leverans

Leverans inom 1-3 dagar

Endast Kvalitetsprodukter

 Över 150 000 nöjda kunder

 Prisgaranti & 30 dagar öppet köp

Frågor? Chatta med oss (vardagar 9-16)

eller mejla support@dealproffsen.se

Ge dina muskler avkoppling med en massagekudde. Kudden utvecklades tack vare kunskapen om traditionell kinesisk medicin - akupressurplattor hjälper avsevärt till ryggvärk eller ryggkotor och sömnproblem.

Principen för dynan är enkel: på ett område av 65 cm x 40 cm x 2 cm finns 210 runda nålöar, som vardera innehåller 42 plastnålar för stimulering och blodtillförsel till kroppens rörande delar. Principen liknar akupunktur, akupressur säkerställer eliminering av hormonerna av lycka oxytocin och endorfin, vilket minskar smärta och ökar känslan av välbefinnande. Kudden lugnar aktivt musklerna och hjälper därmed till enklare och djupare sömn. Efter bara 20 minuter på mattan kan du känna smärtlindring och behaglig värme över hela kroppen.

Den jämna fördelningen och formen på nålarna förhindrar smärta när du ligger på mattan, eftersom ingen av nålarna ensam stimulerar en viss punkt.

Förutom att hjälpa till med ryggsmärta kan massagekudden också användas på andra delar av kroppen: det förbättrar matsmältningen i buken, slappnar av en del av buken och andningsmusklerna. Kudden kan också placeras på stolens baksida för att koppla av korsområdet och minska smärtsam ischias. Två praktiska öglor gör att du kan hänga mattan på väggen och luta dig på den när du står. Den upprullade dynan hjälper till att massera musklerna i nacken, sömnen eller pannan.

Efter användning kan dynan lätt rullas upp och placeras i en praktisk väska. Kuddet på dynan är gjord av 100% bomull och lätt att tvätta.

Paketet innehåller:

Spikmatta

Kudde

2x boll

Varumärke Generic
Referens 49804