Nätverksverktyg Kit
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Nätverksverktyg Kit

 Express Leveranstid: 1-2 arbetsdagar 

299,00 kr Inkl. moms

239,20 kr Exkl. moms

check Lagervara för omgående leverans

Leverans inom 1-3 dagar

Endast Kvalitetsprodukter

 Över 150 000 nöjda kunder

 Prisgaranti & 30 dagar öppet köp

Frågor? Chatta med oss (vardagar 9-16)

eller mejla support@dealproffsen.se

Nätverksverktygssats

KOMPLETT KIT - satsen inkluderar en kabel testare, crimpverktyg, push-in-enhet, RJ 45 pluggar, stripper, platt skruvmejsel och ett kors samt verktyg för skärning av kablar. Det hela gör att du kan ta bort alla defekter och är ett måste för varje nätverksinstallatör.

CASE - en uppsättning förpackad i ett praktiskt fall som gör att du kan lagra alla verktyg du behöver på ett ställe, vilket gör att du kan behålla ordningen, så att alla delar du behöver inte går förlorade.

CABLE TESTER - designad för att testa UTP-, FTP-, STP- och RJ12-, RJ11-telefonkablar. 9 indikatorer (lysdioder) indikerar anslutningens korrekthet, möjliggör upptäckt av felaktiga anslutningar, kortslutningar och eventuella avbrott i ledningarna.

CRIMPER - designad för modulära pluggtyper: 8P8C / RJ45, 6P6C / RJ12, 6P4C / RJ11. Tillverkad i härdat stål. Enheten är utrustad med 2 knivar - skärning och för strippning. Utbytbara blad tillåter dig att använda crimpverktyget i många år.

SPECIFIKATION - fall färg: svart; fodralets mått (längd / bredd / höjd): 27 / 15,5 / 6,5 cm; inställd vikt: 915 g.

SPECIFIKATION

fodral färg: svart

fodralets mått (längd / bredd / höjd): 27 / 15,5 / 6,5 cm

inställd vikt: 915 g

INGÅR

testare RJ45 / RJ11-kablar

tryckmaskin 4/6/8 P

wciskacz

RJ45-pluggar med x10-fodral

stripper

platt skruvmejsel

skruvmejselkors

kabel skärverktyg x2

Uppsättningen nätverksverktyg packade i ett praktiskt fodral gör att du kan lagra alla verktyg du behöver på ett ställe, vilket gör att du kan behålla ordningen, så att alla delar du behöver inte går förlorade, och eventuella fel kan enkelt repareras. Produkten rekommenderas huvudsakligen för installatörer av lokala, urbana och breda nätverk samt för IT-studenter.

Referens 43752