Sminkförvaring Multifunktionell arrangör med transparant lådor
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Black Friday -100,00 kr

Sminkförvaring Multifunktionell arrangör med transparant lådor

249,00 kr Inkl. moms

199,20 kr Exkl. moms

349,00 kr - 100,00 kr

check Lagervara för omgående leverans

Leverans inom 1-3 dagar

Endast Kvalitetsprodukter

 Över 150 000 nöjda kunder

 Prisgaranti & 30 dagar öppet köp

Frågor? Chatta med oss (vardagar 9-16)

eller mejla support@dealproffsen.se

- 3 TRANSPARENTA LÅDOR - arrangören är gjord av transparent material, tack vare vilket du tydligt kan se vad som finns inuti, så att du snabbt kan hitta ett föremål för att nå efter det. Den har 3 transparenta lådor i samma storlek.

- HYLLA MED AVDELNINGAR PÅ SAMMA TOPP - dessutom är den övre delen uppdelad i segment, där du kan anpassa kosmetika till platsen. Den har hela 6 olika fack i olika storlekar.

- MULTIFUNKTIONELL - arrangören kommer att fungera som en produkt för förvaring av kosmetika, olika typer av smycken, samt kontorsmaterial, liten elektronik, skruvar, muttrar etc. Den kan användas i kök och badrum, såväl som i andra rum där det kommer att vara användbart.

- HÅLL ORDNING - det låter dig hålla ordning, ditt problem med att leta efter rätt läppstift eller bronzer kommer att försvinna. Varje produkt kommer att vara på sin plats. Det är en stor bekvämlighet, som också hjälper till att hålla ordning på kosmetika.

SPECIFIKATION

färg: mjölkaktig / banderoller

material: plast

mått: 27x23,5x6,5 cm

vikt: 694g

vikt i förpackningen: 920g

Ett perfekt inslag av inredning som hjälper till att hålla ordning på kosmetika och annat. Om du värdesätter komfort och vill ha din favoritkosmetika eller smycken till hands, är denna produkt precis för dig.

Referens 50679