Smyckeskrin med Spegel - Låsbar - Rosa
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Black Friday -70,00 kr

Smyckeskrin med Spegel - Låsbar - Rosa

229,00 kr Inkl. moms

183,20 kr Exkl. moms

299,00 kr - 70,00 kr

check Lagervara för omgående leverans

Leverans inom 1-3 dagar

Endast Kvalitetsprodukter

 Över 150 000 nöjda kunder

 Prisgaranti & 30 dagar öppet köp

Frågor? Chatta med oss (vardagar 9-16)

eller mejla support@dealproffsen.se

PRAKTISK - stammen består av två nivåer. Den första är en utdragbar låda med 9 små fack som låter dig placera, t.ex. små örhängen. På den andra nivån finns en lång rad med fack med rullar för ringar, och två stora förvaringsfack på sidorna för resten av smycken, t.ex. kedjor, armband, hängen, klockor och många andra. Arrangören har kantats med ett mjukt material för att skydda känsliga och värdefulla smycken från repor.

SPEGEL - inuti bagagerummet finns en lutningsspegel. Perfekt för smycken och smink. Under spegeln finns en förvaringsbox som låter dig lagra dina mest värdefulla smycken.

LÅST MED EN NYCKEL - tack vare den bifogade nyckeln får vi förtroende för att ingen annan än oss använder ärendet, inte ser eller lånar smycken; är ytterligare skydd för värdefulla föremål. Under det finns fyra halkfria skum som skyddar mot repor i botten när du flyttar höljet.

ELEGANT - en bagageutrymme i a-läder med silvertillbehör ser samtidigt mycket klassisk och elegant ut. Det här är en bra presentidé! Produkten finns i 3 färger, vit, svart och rosa.

SPECIFIKATION

- färg: Rosa

- Material: eko läder

- Maximala dimensioner (längd / bredd / höjd): 31/16 / 25cm

- Vikt: 700 g

Referens 50691