Träningsstege för övningar Koordination/Snabbhet/Kondition
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Black Friday -90,00 kr

Träningsstege för övningar Koordination/Snabbhet/Kondition

179,00 kr Inkl. moms

143,20 kr Exkl. moms

269,00 kr - 90,00 kr

check Lagervara för omgående leverans

Leverans inom 1-3 dagar

Endast Kvalitetsprodukter

 Över 150 000 nöjda kunder

 Prisgaranti & 30 dagar öppet köp

Frågor? Chatta med oss (vardagar 9-16)

eller mejla support@dealproffsen.se

- Träna upp din snabbhet, smidighet, koordination, kondition och balans med denna träningsstege: fem meter lång och justerbara avstånd mellan stegpinnarna, tillverkad i hård ABS-plast och remmar av nylon. I paketet medföljer även en förvaringspåse vilket gör det mycket smidigt att ta med sig stegen. Ett träningsredskap som ger möjlighet för träning av både kondition och rörlighet.

- Perfekt för alla idrottsgrenar - både för inomhus- och utomhusövningar. Smidighetsstegen är lämplig för alla som vill förbättra sin hastighet, smidighet och balans. Träningsstegen ger dig möjlighet att utöva din koordination och kontrollera din kropp. Det är det perfekta tillbehöret både för människor som gör sport professionellt och för amatörer. Koordinationsstegen är också perfekt för PE-klasser och korrigerande övningar för barn i alla åldrar. Stegen på smidighetsstegen är helt justerbar, tack vare att du kan ställa in dem för att passa förmågan hos den person som använder den eller för att passa de olika övningarna. Koordinationsstegen är cirka 6 meter lång, 50 cm bred och har 12 steg. Övningar med träningsstegen kan justeras och modifieras efter dina behov. I genomsnitt baseras de på att kontakten mellan dina fötter och marken är så kort som möjligt - det betyder att du ska hoppa mellan stegpinnarna så fort du kan (framåt, åt sidan eller bakåt). Agilitystegen gör att du kan förbättra din löpning, hoppa över och hoppa, du kan också använda dina händer och andra kroppsmuskler - allt beror på din fantasi och syftet med övningen.

- Träningsstegen är bra för att utveckla dina muskler och låter dig förbättra din reaktionstid, det betyder bättre resultat under sporttävlingar. Det är också det perfekta sättet att utöva din koordination, precision, balans och den övergripande kontrollen över din kropp. Efter fällning tar träningsstegen inte upp mycket utrymme, du kan behålla den i det praktiska fallet (ingår). Detta gör att du kan lagra och bära den utan mycket problem.

Varumärke Generic
Referens 49820
Kunder som köpt denna produkt köpte också: