Magtränare Kondition Ab roller
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Black Friday -210,00 kr

Magtränare Kondition Ab roller

- Bra stöd för nacken

 Idealisk för en effektiv sexpacksträning

389,00 kr Inkl. moms

311,20 kr Exkl. moms

599,00 kr - 210,00 kr

check Lagervara för omgående leverans

Leverans inom 1-3 dagar

Endast Kvalitetsprodukter

 Över 150 000 nöjda kunder

 Prisgaranti & 30 dagar öppet köp

Frågor? Chatta med oss (vardagar 9-16)

eller mejla support@dealproffsen.se

Med denna Ab Roller isolerar du magmuskulaturen och optimerar magövningen. En snabb och effektiv metod för att få en vältränad mage - träna hemma när du känner för det och har tid.

AB ROLLER  är idealisk för en effektiv sexpacksträning i ditt hem.

SPECIFIKATION

Färg: svart 

Material: stål + skum

Maximal belastning: 100 kg

Mått (längd / bredd / höjd): 67,5 / 60/61 cm

Vikt: 3,6 kg

TRÄNINGSINTENSITET

För nybörjare rekommenderas att träna varannan dag. Detta gör att musklerna kan återskapa ordentligt.

Antalet repetitioner beror på personen. Minsta antal är 15 repetitioner, men om det är litet för en viss person kan antalet vara högre.

Antalet uppsättningar är 3/4 med 30 sekunders vila.

Att öka antalet repetitioner eller serier rekommenderas från träning till träning.

KOM IHÅG!  Dina muskler växer när de är maximalt spända - om du vill ha en tonad mage, låt inte dina muskler slappna av under träning. ABS -övningar kan göras efter varje träningspass.

Om vi ​​slutar se framstegen till vaggan är det bara att hänga motståndsbanden - haka fast dem på dina fötter.

-Hälsosam ryggrad - jämfört med traditionella crunches eliminerar Ab roller problemet med skador orsakade av otillräckligt bra träningsteknik. Ab roller struktur gör det möjligt att isolera magmusklerna från ländryggen och livmoderhalsen - detta är särskilt viktigt för personer med ryggsmärta. Designen låter dig utföra olika övningar - fyra av dem beskrivs nedan i auktionen. Kom ihåg att musklerna växer när de är helt spända - om du vill ha en tonad mage, låt inte dina muskler slappna av medan du tränar.

- REHABILITATION - Ab roller rekommenderas också för personer som behöver rehabilitering, t.ex. vid ryggradssjukdomar. Perfekt för personer som har problem med rygg och nacke.

- SÄKER KONSTRUKTION - produkten är gjord i en rundad struktur, varje del som rör marken, såväl som det övre handtaget och sidorna är säkrade med ett mjukt skum för att inte skada marken och samtidigt göra det rör dig smidigt och garanterar bekväm träning. Dessutom har Ab roller ett nackstöd av ekologiskt läder med lämplig hårdhet. Det använda materialet möjliggör enkel rengöring och hygien.

- ANVÄNDNINGSMETOD - tack vare dess struktur arbetar Ab roller nära med vår kropp. När du utför magspänningar stiger den nedre delen med din övre rygg. Det är viktigt att underkroppen förblir immobiliserad under träningen och inte ändrar sin plats; då är bara buken spänd och nacken och ryggraden förblir intakta.

Referens 49858
Kunder som köpt denna produkt köpte också: