3-i-1 Korthållare-Powerbank-RFID-skydd / Aluminium / 1800 mAh
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

3-i-1 Korthållare-Powerbank-RFID-skydd / Aluminium / 1800 mAh

 Express Leveranstid: 1-2 arbetsdagar 

149,00 kr Inkl. moms

119,20 kr Exkl. moms

check Lagervara för omgående leverans

Leverans inom 1-3 dagar

Endast Kvalitetsprodukter

 Över 150 000 nöjda kunder

 Prisgaranti & 30 dagar öppet köp

Frågor? Chatta med oss (vardagar 9-16)

eller mejla support@dealproffsen.se

Plånbok med power bank och RFID-skydd för kort! 

Håll din mobiltelefon laddad och dina kontokort skyddade i denna smarta korthållare, utrustad med RFID-blockning och nödladdare! Korthållaren håller dina kort organiserade och skyddade från kortkapning med hjälp av RFID-skydd. Nu slipper du behöva oroa dig för att dina bankkort ska bli skimmade eller att mobilen ska ladda ur - ett måste på resan eller ute på stan! Ett smart alternativ till en traditionell plånbok helt enkelt.

RFID-skydd och anti-skimning av dina kort:

RFID-teknik (radiofrekvensidentifiering) finns i de flesta nya bank- och kreditkort, och det innebär att kortuppgifterna kan avläsas trådlöst. Detta gör att det blir snabbare och enklare att betala med korten, men också att de blir lättare utsatta för skimning (s.k. smygkopiering eller kortkapning). Vid skimning används en speciell avläsare för att kopiera innehåller i magnetremsan på ens kontokort. Denna smarta korthållare blockerar RFID-läsare från att skanna dina kontokort, och håller dem i tryggt förvar vart du än befinner dig.

Powerbank som nödladdare:

En inbyggd powerbank / strömbank är en riktig räddare i nöden när du är på språng och din mobiltelefon eller andra gadgets plötsligt laddar ur. Powerbanken är perfekt att ha med i fickan eller väskan som en nödladdare när du inte har tillgång till ett vägguttag. En laddningskabel medföljer, med USB till både micro-USB (Android) och lightning-uttag (iPhone). Du kan alltså ladda powerbanken, din android / iPhone, digitalkamera eller andra teknikprylar med den medföljande kabeln!

Laddning: Powerbanken laddas upp med en USB-port till micro-USB, antingen genom ett USB-uttag i datorn, eller med hjälp av en adapter i ett eluttag (medföljer ej).

Material: Aluminium.

Utrustad med RFID-blockning.

Korthållaren är indelad i fem olika fack för kort.

Powerbank med batteri: 3.7V / 1800 mAh.

Input: 5 V/ 1 A - Output: 5 V/ 1 A

USB-kabel för att ladda upp powerbanken medföljer.

Uttag: Micro-USB och lightning.

Instruktioner på engelska medföljer.

Referens 49425