Sminkspegel med LED belysning med organizer
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Black Friday -130,00 kr

Sminkspegel med LED belysning med organizer

 Express Leveranstid: 1-2 arbetsdagar 

269,00 kr Inkl. moms

215,20 kr Exkl. moms

399,00 kr - 130,00 kr

check Lagervara för omgående leverans

Leverans inom 1-3 dagar

Endast Kvalitetsprodukter

 Över 150 000 nöjda kunder

 Prisgaranti & 30 dagar öppet köp

Frågor? Chatta med oss (vardagar 9-16)

eller mejla support@dealproffsen.se

BELYSNING - spegeln har möjlighet att slå på LED-bakgrundsbelysning, vilket är idealiskt för att tända hela ansiktet. De startas med knappen på basen. Det är dubbelsidigt! Å ena sidan har spegeln en naturlig storlek, medan å andra sidan en 10x förstoring användes, beroende på dina behov kan vi rotera den. Den upplysta kosmetiska spegeln fungerar emellertid inte bara för smink, utan också för andra kosmetiska och vårdbehandlingar - med den kommer du att ta på dig en mask, justera ögonbrynen eller sätta på och ta bort linser oavsett ljusförhållandena i rummet, spegel ger starkt och starkt ljus.

ORGANIZER - utifrån spegeln finns det en arrangör med 3 fack, som gör att du kan lagra kosmetika - under smink har du allt till hands! Detta är en stor bekvämlighet, säkert varje kvinna kommer att uppskatta det. Konstruktionen med hyllan underlättar inte bara målningen, utan gör också spegeln stabil och säker att använda, det finns ingen risk att den av misstag välter och går sönder.

JUSTERING - produkten har full justering av lutnings- och rotationsvinkeln i området 360 grader; detta möjliggör full passform. Du behöver inte lyfta spegeln och flytta den till de övre och nedre hyllorna för att göra ett perfekt smink - bara justera vinkeln och lysa upp någon del av ansiktet perfekt.

BORTABEL - LED-bakgrundsbelyst spegel har möjlighet att vara helt vikta, varefter den tar lite plats. Det drivs med batterier - du kan placera dem vart du vill utan att oroa dig för strömkällan eller använda kabeln som ingår i apparaten - valet är ditt. Fungerar bra hemma, på skönhetssalongen och på resa. Dess designer utseende och full funktionalitet gör det perfekt som en presentidé.

SPECIFIKATION

vit färg

strömförsörjning: 4x AA (ingår inte) / USB-kabel (ingår)

antal lysdioder: 16

förstoring: 1x / 10x

ovikta mått (längd / bredd / höjd): 16/16 / 29cm

vikta mått (längd / bredd / höjd): 16/16 / 5cm

kabellängd: 100 cm

inställd vikt: 0,40 kg

vikt med förpackning: 0,45 kg

Referens 43745