3x VäxtLampa - 40-LED med Timer - 3 Ljuslägen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Black Friday -150,00 kr

3x VäxtLampa - 40-LED med Timer - 3 Ljuslägen

349,00 kr Inkl. moms

279,20 kr Exkl. moms

499,00 kr - 150,00 kr

check Lagervara för omgående leverans

Leverans inom 1-3 dagar

Endast Kvalitetsprodukter

 Över 150 000 nöjda kunder

 Prisgaranti & 30 dagar öppet köp

Frågor? Chatta med oss (vardagar 9-16)

eller mejla support@dealproffsen.se

- Stimulera tillväxten och förläng livslängden:  - denna LED- växtLampa stöder tillväxt, knoppning och blomning av växter . Våglängden den avger kan helt absorberas av växter för fotosyntes. Fäst lampan på vald plats och anslut till USB-porten. Tryck på knappen för att slå på och en blandning av rött och blått ljus kommer ut. Strömbrytaren har funktioner som tillfällig belysning, ljusbyte och ljusstyrka. Dessutom kan du justera panelernas metallstänger till önskad vinkel för att öka belysningseffektiviteten. 

- FÖR AMATÖR OCH PROFESSIONELL ODLING  - VäxtLampan  kan med framgång användas både  för belysning av inomhus växter  (särskilt de som har en begränsad mängd dagsljus),  hydroponisk odling såväl som växthusodling . Det kommer att vara perfekt  för både amatörer och proffs . Du kan använda den för att belysa inte bara  hemblommor, utan också örter och grönsaker.

- 3 LJUSLÄGEN  - LED växtodlingslampa är utrustad med glödlampor som avger ljus med två våglängder. Här kan du hitta 630 nm (rött ljus) och 470 nm (blått ljus) lysdioder och en kombination av ljus (röd + blå = lila). Denna teknik påverkar alla stadier av växt tillväxt, knoppning och blomning. 

- STÖDER FOTOSYNTES  - LED-lampa för växande växter stödjer fotosyntesen, tack vare vilken den  hjälper växter att växa och ge näring . Dess användning gör att du kan ta hand om växterna du odlar och deras växtlighet, inklusive  både små plantor och sticklingar, såväl som mogna växter.

SPECIFIKATION

Timer: 3, 9 och 12 timmar

Antal lysdioder: 40

lampeffekt: 5V

ström: USB

Vattentät: IP 54

flexibla armar: ja

avger färg: röd och blå

LED-typ: röd - 630nm, blå - 470nm

effekt: 20 W

3 ljuspaneler

lutningsvinkel upp till 180 grader

justering av ljusintensitet: ja, 9 steg

mått: 68 x 12 x 7 cm

vikt: 600 G

Referens 50713