Fällbart bord 122x60cm för 6 personer - Vit
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Black Friday -300,00 kr

Fällbart bord 122x60cm för 6 personer - Vit

699,00 kr Inkl. moms

559,20 kr Exkl. moms

999,00 kr - 300,00 kr

check Lagervara för omgående leverans

Leverans inom 1-3 dagar

Endast Kvalitetsprodukter

 Över 150 000 nöjda kunder

 Prisgaranti & 30 dagar öppet köp

Frågor? Chatta med oss (vardagar 9-16)

eller mejla support@dealproffsen.se

Fällbart -  bordet efter hopfällning  har formen av en praktisk resväska  med handtag, tack vare vilken det tar liten plats och är extremt lätt att transportera. Den har speciella lås som skyddar mot vikning av produkten under användning, vilket garanterar användarnas säkerhet.

STÅLRAM -  det fällbara trädgårdsbordet har en extremt  tålig och stabil pulverlackerad stålkonstruktion,  som är motståndskraftig mot tunga belastningar och  motståndskraftig mot mekaniska skador , så att du inte behöver oroa dig för för mycket belastning på bordet, t ex vid utomhusevenemang eller grillar.

Tjock skiva-  bordsskivan är tillverkad av plast av högsta kvalitet -  HDPE, upp till 4 cm tjock!  Den är extremt hållbar och  resistent mot svåra väderförhållanden  som regn eller snö.

Gummiben -  cateringbordet är utrustat med speciella  halkfria gavlar som förhindrar att bordet glider på marken. Tack vare dem behöver du inte oroa dig för att vid lätt beröring kommer bordet att röra sig och dess innehåll kommer att ligga på marken eller golvet. Gummerade överdrag  skyddar även ditt golv i huset/lägenheten från repor.

SPECIFIKATION

Material: HDPE pulverlackerat stål

Färg: vit/grå

Mått (längd / bredd / höjd): 122/60/75

Mått efter vikning (längd / bredd): 61/60 cm

Vikt med förpackning: 13 kg

Referens 50706