Vedstativ med redskap - Vedförvaring 73x40x30 cm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Black Friday -360,00 kr

Vedstativ med redskap - Vedförvaring 73x40x30 cm

- Låt veden få en egen plats i hemmet

- Funktionell och trendig lösning av vedförvaring

- Komplette kit: Stativ med 4 redskap 

639,00 kr Inkl. moms

511,20 kr Exkl. moms

999,00 kr - 360,00 kr

check Lagervara för omgående leverans

Leverans inom 1-3 dagar

Endast Kvalitetsprodukter

 Över 150 000 nöjda kunder

 Prisgaranti & 30 dagar öppet köp

Frågor? Chatta med oss (vardagar 9-16)

eller mejla support@dealproffsen.se

5 in 1 Vedstativ är en praktisk och snygg förvaringslösning av ved bredvid braskaminen.

När det blir kyligare ute är det extra skönt att tända en brasa och höra elden spraka. Hantera veden snyggt och tryggt och låt den få en alldeles egen plats i hemmet!

SPECIFIKATION

Material: stål

Max. belastning: 30 kg

Mått (längd / bredd / höjd): 30/40 / 73cm

vikt: 7,80 kg.

✓ SET 5in1 - setet innehåller alla element som behövs för att driva eldstäder, spisar, grillar, eldar och andra typer av eldstäder.

Borste, askspade (skyffel), spiskrok, vedtång på ett praktiskt stativ.

✓ Stort yta för förvaring - hyllan består av två nivåer, en av hyllorna - den övre är gjord av 4 stänger som vi kan lagra ved, medan den nedre inte har några hål; vi kan ha små tillbehör på den, som tändstickor, tändstickor, tändare etc. På grund av att hyllan är full gör den att du kan hålla ren, eftersom den förhindrar splitter, barkbitar eller annan smuts på översta hyllan från att falla ut. Produkten bidrar avsevärt till att upprätthålla renlighet.

✓ Stabil vedförvaring tillverkad av pulverlackerat stål - stativet med tillbehör är tillverkat i rostfritt stål, vilket ger dem en klassisk, rå look. Den matta ytan gör repor nästan osynliga. Dessutom visar de inte mindre smuts, liksom lätt missfärgning orsakad av direkt exponering för brand. Klassisk svart kommer att se elegant ut med alla interiörer.

✓ Lätt att montera  - setet innehåller alla element som behövs för att montera hela enheten, och hela operationen kräver inte avancerade kunskaper eller tekniska färdigheter. Installationen tar bara några minuter. Satsen kan förvaras både inne och ute.

✓ Stor kapacitet: Trähyllans ram mäter 73 cm x 40 cm x 30 cm, tillverkad av slitstarkt stål fyrkantigt rör och pulverlackerat svart för att säkerställa dess hållbarhet och styrka inomhus och utomhus. 

✓ Inomhus/utomhus: Detta utrymmesbesparande vertikala vedställ med verktygshållare är perfekt för ditt hems öppna spis eller din eldstad utomhus.

Referens 50024
Kunder som köpt denna produkt köpte också: