Ozongenerator
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Black Friday -70,00 kr

Ozongenerator

- Effektivitet: 400 mg / h

279,00 kr Inkl. moms

223,20 kr Exkl. moms

349,00 kr - 70,00 kr

check Lagervara för omgående leverans

Leverans inom 1-3 dagar

Endast Kvalitetsprodukter

 Över 150 000 nöjda kunder

 Prisgaranti & 30 dagar öppet köp

Frågor? Chatta med oss (vardagar 9-16)

eller mejla support@dealproffsen.se

15W ozongenerator, vatten- och luftrening och desinfektion, 400 mg / h, LCD -display, timer

Desinficerar och steriliserar rummet effektivt med ozon

Egenskaper:

- ozongenerator;

- effekt 15W;

- touchkontrollpanel;

- ozonproduktion 400 mg / h;

- försedd med timer 5/10/15/20/25/30 minuter;

- funktioner: desinfektion, eliminering av obehagliga lukter, bakterier, virus, svampar, patogena mikroorganismer, kvalster och allergener;

- fungerar med strömförsörjning till 220V elnätet;

- har en elegant, modern design;

- mycket resistent mot flera användningsområden;

- kan placeras på vilken plan yta som helst eller fästas på väggen;

- ABS -material och härdat glas;

- mått (bredd / höjd) 19x28 cm;

- vikt 1,4 kg;

 - Vit färg.

Ozongeneratorn är perfekt för att ta bort bakterier, bakterier, samt för desinfektion och deodorisering. Den har en extremt stark oxidant för att bryta ner organiska föreningar, vilket gör den extremt effektiv.

Försiktig! Var noga med att ventilera rummet i minst 30 minuter efter att du har stoppat ozongeneratorn!

Eliminerar virus, bakterier, allergener, tobakseffekter, enkel kontroll av digital panel

Ozongeneratorn kommer att vara perfekt för rengöring av mat, vatten, luft och många andra saker. Frukt, grönsaker och kött innehåller ofta mycket bekämpningsmedel och bakterier som kan skada nära och kära.

På grund av sin multifunktionella effekt desinficerar den inte bara luftrummet, utan dödar också baciller placerade på möbler, mat och utrustning. Detta är särskilt användbart på vintern under förkylningar och epidemier.

En panel med intuitiv digital kontroll gör att ozongeneratorns funktion inte bara är enkel utan också bekväm. Panelen på enheten är mycket känslig, du behöver inte trycka på en enda knapp många gånger och kämpa med att ställa in parametrarna, en knapptryckning räcker. Alla parametrar som visas på enheten kan enkelt läsas på den tydliga skärmen.

Den har bara fyra knappar, ett stoppur (plus-minus), en knapp för inställning av funktioner och en start / stopp-omkopplare.

Marime kompakt, tyst

Ozongeneratorn har en kompakt storlek, så du kan ta den var som helst med dig, så att du kan desinficera alla rum i lägenheten, fritidshuset eller till och med bilen. Perfekt för hem, arbete eller kontor.

Enheten är väldigt tyst, så den kommer inte att störa aktiviteter eller dagligt arbete.

Sätt för användning

Enheten är mycket lätt att använda, den drivs av ett 220V -uttag och det önskade programmet ställs in på den digitala displayen.

Om du väljer programmet för grönsaker, frukt eller kött, lägg grönsakerna (frukterna) eller köttet i en skål med vatten för att täcka grönsakerna (frukt eller kött). Anslut slangen till apparaten och anslut sedan högtalaren (stenen) till den andra änden av slangen och lägg den i vattenskålen.

Efter avslutat program sköljs grönsakerna och köttet med mycket vatten.

Ozongeneratorns funktioner är:

- fruktrening - 5 minuter;

- grönsaksrening - 10 minuter;

- kött- och fiskrening - 15 minuter;

- vattenrening (syresättning) - 20 minuter

- rumsrening (luft) - 25 minuter;

- sterilisering - 30 minuter.

Paketets innehåll:

- ozongenerator;

- Kraftledning;

- 2 silikonslangar;

- 2 spridande stenar.

OZONATOR - den här enheten använder corona urladdningsteknik. Perfekt för eliminering av bakterier, bakterier samt desinfektion och deodorisering. Den har en extremt stark oxidant för nedbrytning av organiska föreningar, vilket gör den extremt effektiv. Luften vi andas in och vad vi äter och dricker är mycket skadliga för vår hälsa, den påverkar hela kroppen och är ansvarig för vår hud, hår och lungor. Det farligaste är allt som inte är synligt för blotta ögat - bakterier och bakterier, så det är viktigt att förse dig själv och din familj med en säker och hälsosam luft som tillhandahålls av ozonatorn. Dessutom bryts ozon ner på cirka 30 minuter - du behöver inte oroa dig för miljöföroreningar.

MULTIFUNKTIONAL - bra ozonator Perfekt för rengöring av mat, vatten och luft och många andra saker. Frukt, grönsaker och kött innehåller ofta mycket bekämpningsmedel och bakterier som kan skada dina nära och kära. Det finns många bakterier i luften som färdas med droppar. Enheten är perfekt för epidemier och för vardagligt bruk.

KOMPAKT STORLEK - enheten har en kompakt storlek så att du kan ta den med dig var som helst. Perfekt för hemmabruk såväl som arbete eller kontor. Ozonatorn genererar lite buller - det är en av de tystaste modellerna, så det är inte betungande för hushållets medlemmar. Enheten stör inte vardagliga aktiviteter eller arbete.

KÄNSLIG RÖRNINGSPANEL - Intuitiv, digital kontrollpanel gör service ozonator inte bara enkel utan också bekväm. Panelen på enheten är väldigt känslig, du behöver inte trycka på en enda knapp många gånger och slåss med inställningsparametrar - en beröring räcker. Alla parametrar som visas på enheten kan enkelt läsas på den tydliga displayen.

Referens 49874