Gaming Tangentbord med LED
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Black Friday På rea!

Gaming Tangentbord med LED

Spel Tangentbord med LED-belysning

 Express Leveranstid: 1-2 arbetsdagar 

299,00 kr Inkl. moms

239,20 kr Exkl. moms

check Lagervara för omgående leverans

Leverans inom 1-3 dagar

Endast Kvalitetsprodukter

 Över 150 000 nöjda kunder

 Prisgaranti & 30 dagar öppet köp

Frågor? Chatta med oss (vardagar 9-16)

eller mejla support@dealproffsen.se

Spel Tangentbord - LED-belysning

ANTI-GHOSTING-FUNKTION OCH INKLUSIVA NYCKELAR - det finns ingen möjlighet att när man trycker på några knappar någon fastnar och bidrar till att förlora kampen. Snabbåtgärd är nyckeln till att vinna och ANTI-GHOSTING-funktionen tillåter det. Tangentbordet använder också nyckelkåpor som gjordes med formsprutningsmetoden med dubbla injektioner - det betyder att utskriften på tangenten inte kommer att slitna även under intensiva spel.

SILENT OPERATION - tangentbordet fungerar baserat på membran placerade under tangenterna; tryck genereras, vilket samtidigt gör att en signal skickas till datorn. Den största fördelen med ett membrantangentbord är det faktum att det är väldigt tyst jämfört med ett mekaniskt tangentbord. Det kommer att uppskattas av alla som uppskattar den tysta funktionen hos produkten, särskilt när du använder tangentbordet efter skymningen. Tangentbordet kan justeras i höjden tack vare utfällbara fötter.

LED-BELYSNING - tangentbordet har en färgglad LED-bakgrundsbelysning, vilket underlättar nattspel och ger dessutom spelarstemning!

FUNKTIONSTANGER - tack vare användningen av funktionstangenter har spelaren möjlighet att snabbt och enkelt manövrera mellan multimedia och spelet, utan att lämna det. Produkten har dessutom möjlighet att låsa Windows-nyckeln. detta är en viktig funktion för spelaren som är användbar under spel.

SPECIFIKATION - typ: membran; kompatibilitet: Windows XP / Vista / 7/8 / 8.1 / 10; antal multimedia-nycklar: 12; funktioner: ANTI-GHOSTING / Windows-lås; mått (längd / bredd / höjd): 46/16 / 3-4,5 cm; kabellängd: 120 cm; vikt: 610 g.

SPECIFIKATION

typ: membranowa

Kompatibilitet: Windows XP / Vista / 7/8 / 8.1 / 10

antal multimedieknappar: 12

totalt antal nycklar: 104

funktioner: ANTI-GHOSTING / Windows-lås

gjutning med dubbel injektion - outplånliga nycklar

mått (längd / bredd / höjd): 46/16 / 3-4,5 cm

kabellängd: 120 cm

vikt: 610 g

vikt med förpackning: 777 g

Membran tangentbord fungerar baserat på membran placerade under tangenterna; tryck genereras, vilket samtidigt gör att en signal skickas till datorn. Den största fördelen med ett membrantangentbord är det faktum att det är väldigt tyst jämfört med ett mekaniskt tangentbord. Det kommer att uppskattas av alla som uppskattar den tysta funktionen hos produkten, särskilt när du använder tangentbordet efter skymningen. Tangentbordet kan justeras i höjden tack vare utfällbara fötter.

Spelarens tangentbord måste tåla mer än vanliga modeller. De kräver snabba reaktioner och måste också uthärda timmar med spel. VÅRT tangentbord har anti-ghosting-system - det betyder att det inte finns något sätt att när du trycker på några knappar någon fastnar och bidrar till att förlora kampen.

Outplånliga nycklar! Tangentbordet använder också nyckelkåpor som gjordes med formsprutningsmetoden med dubbla injektioner - det betyder att utskriften på tangenten inte kommer att slitna även under intensiva spel.

Tangentbordet har gjorts på ett aluminiumhölje, vilket kommer att bidra till dess långsiktiga användning. Det finns ben på baksidan för höjdjustering. Inga ytterligare förare krävs! Anslut det bara till din dator och njut av dess funktionalitet. Tack vare användningen av funktionstangenter har spelaren möjlighet att snabbt och enkelt manövrera mellan multimedia och spelet utan att lämna det. Produkten har dessutom möjlighet att låsa Windows-nyckeln. detta är en viktig funktion för spelaren som är användbar under spel.

Produkten använder LED-bakgrundsbelysning som underlättar dess användning och påverkar spelet positivt.

1. LED-BELYSNING

2. USB-KABEL

3. ÖKA FÖTTER

Referens 43647