RGB Gaming musmatta med belysning XXL 80x30 cm Tekström
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Black Friday -350,00 kr

RGB Gaming musmatta med belysning XXL 80x30 cm Tekström

Fler gaming produkter med belysning:

  

149,00 kr Inkl. moms

119,20 kr Exkl. moms

499,00 kr - 350,00 kr

check Lagervara för omgående leverans

Leverans inom 1-3 dagar

Endast Kvalitetsprodukter

 Över 150 000 nöjda kunder

 Prisgaranti & 30 dagar öppet köp

Frågor? Chatta med oss (vardagar 9-16)

eller mejla support@dealproffsen.se

???? 12 RGB-belysningslägen Super Glow Fiber - Anpassningsbar krombelysning ger ett distinkt utseende. Välj mellan 12 belysningslägen: grön, mörkblå, rosa, röd, himmelblå, gul, kallblå, lila, orange, andas, springa långsamt, springa snabbt.

???? Plug and Play & One-touch-kontroll: Denna bakgrundsbelysta musmatta drivs av USB och kräver ingen drivrutin. En enda kontrollknapp gör det enkelt att växla mellan bakgrundsbelysningsläget. Lämplig för alla typer av möss. One-touch-kontroll som är utformad för att stänga av ljusfärger och stängas av, mycket bekväm att använda: Kort tryck: Växla belysningsläge, Dubbeltryck: Justera ljusstyrka, Lång tryckning i 5 sekunder: Slå PÅ / AV.

???? Slät yta och gummi bas och designad för spel, ytan är gjord av ett ultrafint flätat fibermaterial som ger en extremt jämn yta och exakt muspositionering. Musmattans bas är gjord av mjukt, halkfritt gummi som håller skrivbordet på plats och ger utmärkt stabilitet på skrivbordet så att du kan njuta av den ultimata precisionen i de mest spännande spelen.

???? Stor och enkel att bära: Med sin stora yta på 800 x 300 mm får du ännu fler alternativ utan att påverka musens rörelseomfång. Den är vikbar och lät att bära, perfekt för hem, kontor och resor.

Specifikation:

Storlek: 80 x 30 x 0.4 cm

Vikt: 640 g

Anslutning: USB

Kontroll: en knapp

Märke: Teksröm

Referens 49881