Luftfuktare Aroma LB 300 ml med doft, fjärrkontroll - brun
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Black Friday -150,00 kr

Luftfuktare Aroma LB 300 ml med doft, fjärrkontroll - brun

✓ Jonisator

✓ Tyst drift

✓ Har aromaterapins funktion

✓ LED ljus i 6 olika färger

349,00 kr Inkl. moms

279,20 kr Exkl. moms

499,00 kr - 150,00 kr

check Lagervara för omgående leverans

Leverans inom 1-3 dagar

Endast Kvalitetsprodukter

 Över 150 000 nöjda kunder

 Prisgaranti & 30 dagar öppet köp

Frågor? Chatta med oss (vardagar 9-16)

eller mejla support@dealproffsen.se

Jonisator - reducerar de joner som är skadliga för oss (positiva joner) genom att producera negativa joner - all förorening faller till underlaget istället för att resa till lungorna; luften blir lätt och frisk, och därmed? Vårt humör förbättras omedelbart! Vi känner oss inte ständigt trötta, sömniga etc. Joniseraren kommer att vara en utmärkt lösning, särskilt för allergiker, astmatiker, liksom personer som klagar på konstant huvudvärk. Det farligaste är allt som inte syns med blotta ögat - damm och kvalster, få av oss vet att elektriska apparater (telefon, TV, dator, mikrovågsugn, tvättmaskin och många andra) är ett stort problem, de positiva jonerna de producerar har en mycket negativ effekt på vår kropp, varför det är så viktigt att förse dig själv och din familj med säker och hälsosam luft, vilket garanteras av joniseraren - vi kan inte påverka luftkvaliteten utanför, men luften vi andas hemma kan till stor del ändra luftfuktaren med joniseringsfunktion.

AROMATERAPY - enheten har också en extremt användbar aromterapifunktion. Efter applicering av oljan släpper luftfuktaren, förutom att reglera luftfuktighetsnivån i rummet, även aromer med avslappnande egenskaper (endast vattenlösliga produkter är tillåtna - annars kan luftfuktaren skadas). Satsen innehåller så många som 3 sådana oljor!

TYSTFUNKTION - Ultraljudsfuktaren producerar en signal med en frekvens på en miljon gånger per sekund. Luftfuktaren producerar lägsta möjliga ljud - det är en av de tystaste modellerna på marknaden tack vare vilken den inte är betungande för hushållsmedlemmar - i synnerhet kommer den att vara lämplig för barn vars sömn ofta är lätt. Luftfuktaren stör inte vardagliga aktiviteter eller arbete. Det kan gå hela natten utan problem och kommer inte att störa sömnen, tvärtom - det kommer att förbättra dess kvalitet. och användaren kommer att vara mer utvilad, den framväxande dimman låter dig slappna av och minimera den stress som ackumuleras under dagen.

LÅG KRAFTFÖRBRUKNING - luftfuktaren använder en liten mängd elektricitet. Jämfört med andra som har mer kraft, med vår luftfuktare, belastar inte hushållets budget, dess effektivitet är tillräcklig för att återfukta och ge en frisk luft i din lägenhet, hus eller kontor. Produkten har en automatisk avstängningsfunktion när vattnet i tanken är slut, så det är säkert, även om du glömmer att fylla på vattnet.

SPECIFIKATION

Färg: brun

Material: plast

Funktioner: Jonisering, fuktgivande, aromaterapi

kapacitet: 400ml

arbetstid på 1 tank: 14h

effektivitet: 30ml/h

nätsladds längd: 180cm

mått (bredd/höjd): 17/13cm

vikt: vikt i förpackningen: 0,70 kg

INGÅR

1x luftfuktare

1x Strömkabel

1x fjärrkontroll

1x måttsked 120ml

3x oljor

Referens 50041