Luftfuktare 5,8L med doftspridare
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Black Friday -350,00 kr

Luftfuktare 5,8L med doftspridare

649,00 kr Inkl. moms

519,20 kr Exkl. moms

999,00 kr - 350,00 kr

check Lagervara för omgående leverans

Leverans inom 1-3 dagar

Endast Kvalitetsprodukter

 Över 150 000 nöjda kunder

 Prisgaranti & 30 dagar öppet köp

Frågor? Chatta med oss (vardagar 9-16)

eller mejla support@dealproffsen.se

Praktiska funktioner  -  luftfuktaren har många praktiska funktioner som gör den enklare att använda. Dessa är bland annat: hygrostat, fördröjd start (1-24h), timer: 1-24; effektreglering och fuktreglering. Dessutom förbrukar den extremt lite energi, sparar så mycket som 85-90% av elen hos en vanlig jetluftfuktare, och därmed  belastar inte användningen av VÅR luftfuktare hushållets budget.  Produkten har en automatisk avstängningsfunktion när vattnet i tanken är slut, tack vare det är den säker, även om du glömmer att fylla på vattnet.

Tyst Drift  - Luftfuktare genererar minsta möjliga ljud - detta är en av de tystaste modellerna på marknaden, jämfört med andra är dess volym mycket mindre, är bara 3 av 5 dB så att den inte är störande för hushållet - i synnerhet kommer vara lämplig för barn vars sömn mycket ofta är lätt.

SPECIFIKATION

Färg: vit-grå

Material: plast

Kapacitet: 300 ml/h

Vattentankens kapacitet: 5,8 l

Ljudnivå: <35dB

Märkspänning: 220-240V

Frekvens: 50Hz

Effekt: 30W

Mått (längd / bredd / höjd): 15/28/42 cm

Kabellängd: 1,5m

vikt: 2,3 kg

Denna enhet producerar en sval dimma, vilket ökar andelen luftfuktighet i ett rum med en yta på upp till 30 m 2 . En luftfuktare med joniseringsfunktion är också en utmärkt anordning för att bekämpa skadliga positiva joner som produceras av elektriska apparater.   

JONISERARE  - minskar de joner som är skadliga för oss (positiva joner) genom att producera negativa joner - all förorening faller till substratet, istället för att resa till våra lungor; luften blir lätt och frisk , och därmed? Vårt humör förbättras direkt! Vi känner inte konstant trötthet, dåsighet osv . Jonisatorn kommer att vara en bra lösning, särskilt för allergiker, astmatiker, såväl som människor som klagar över konstant huvudvärk. Det är viktigt att förse dig själv och din familj med säker och hälsosam luft, vilket garanteras av jonisatorn - vi kan inte påverka kvaliteten på luften utanför, men luften vi andas hemma kan till stor del förändra luftfuktaren med joniseringsfunktion .   

 

Referens 50152