Bilsäte för husdjur
zoom_out_map
Black Friday -70,00 kr

Bilsäte för husdjur

  • ✓ Perfekt för hundar, katter, kaniner etc.
  • ✓ Vattentät
  • ✓ Enkel montering
  • ✓ Framficka
  • ✓ Enkelt att tvätta

229,00 kr Inkl. moms

183,20 kr Exkl. moms

299,00 kr - 70,00 kr

check Lagervara för omgående leverans

Leverans inom 1-3 dagar

Endast Kvalitetsprodukter

 Över 150 000 nöjda kunder

 Prisgaranti & 30 dagar öppet köp

Frågor? Chatta med oss (vardagar 9-16)

eller mejla support@dealproffsen.se

En husdjur Bilsäte  för fram- eller baksätet är ett sätt att bekvämt och säkert transportera ett litet husdjur i bilen , utan risk för att skada ditt husdjur när du behöver bromsa hårt. Setet innehåller en rem för att fästa husdjuret, vilket ytterligare ökar dess säkerhet. 

En husdjur Bilsäte är vattentät och lätt att hålla ren . Det är en perfekt lösning när vi kommer tillbaka från en promenad med ett smutsigt eller blött djur - bilklädseln kommer inte att drabbas av det, dessutom kommer det inte att samlas på det också under dagliga resor. 

Lätt monterad  - hundhållaren  för bilen är stelad och mycket enkel att montera, varför remmarna med justerbar längd används - bäraren passar alla bilar , inklusive både fram- och baksätet. På sidorna av bäraren finns ett ventilerat nät för att hunden inte ska bli varm.   

Fram ficka  -  i den främre delen av bäraren finns en mycket praktisk ficka stängd med dragkedja. Du kan lägga husdjurets praktiska tillbehör i det. 

Specifikation:

Monterad på bilbarnstolen, vadderad, vattentät, ventilerande mesh, justerbart band för att fästa ett husdjur, blixtlåsficka, justerbara remmar för nackstödet

Mått: 40 x 30 x 40 cm

Vikt: 0,78 kg 

Referens 49991