6-in-1 Ritstativ - Whiteboard med Griffeltavla
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Black Friday -250,00 kr

6-in-1 Ritstativ - Whiteboard med Griffeltavla

349,00 kr Inkl. moms

279,20 kr Exkl. moms

599,00 kr - 250,00 kr

check Lagervara för omgående leverans

Leverans inom 1-3 dagar

Endast Kvalitetsprodukter

 Över 150 000 nöjda kunder

 Prisgaranti & 30 dagar öppet köp

Frågor? Chatta med oss (vardagar 9-16)

eller mejla support@dealproffsen.se

1 BORD MED 6 FUNKTIONER - ett dubbelsidigt ritstativ har så många som 6 olika applikationer. Det gör att barnet kan måla med krita på den svarta sidan av tavlan och måla med en markering på den vita sidan. Brädet har också en klassisk kulram med pärlor, som barnet börjar sitt äventyr med att räkna med. Då kan han lära sig grundläggande matematiska operationer som addition, subtraktion och multiplikation. Barnet kommer också att behöva ta itu med en klocka på vilken han kan fritt ställa in tiden med händerna; lär sig känna igen tiden. Det finns också ett alfabet på tavlan som gör att barnet kan bekanta sig med de första bokstäverna, vilket gör att de kan bilda de första orden senare.

TRÄ - ramen på den multifunktionella pedagogiska tavlan är helt och hållet av trä - allt är perfekt polerat och säkert för de yngsta. Brädet är vridbart och kan användas på två sätt. Det kan riktas till oss med en svart eller en vit sida. Satsen innehåller stora skruvar som möjliggör bekväm rotation och positionsändring.

KUL OCH LÄRAR - utbildningsnämnden stimulerar fantasi och kreativitet och utövar också manuella färdigheter hos de yngsta. Det roliga slutar aldrig. Tavlan underhåller inte bara tålamod, utvecklar koncentration och tränar minne, lär ut första bokstäver och siffror. Det är en bra presentidé för alla småbarn!

PRAKTISK HÅLL - under det finns en hylla som gör att du kan lagra till exempel krita eller andra små babyleksaker.

SPECIFIKATION

ålder: 3+

certifikat: CE, EN 71

byggmaterial: trä

mått (längd / bredd / höjd): 32/41 / 67cm

inställd vikt: 1,2 kg

vikt med förpackning: 1,5 kg

INKLUDERAT

dubbelsidig styrelse

markörpenna med magnet

svamp med magnet

5 poäng

Referens 49581