Black Friday -200,00 kr

Musik instrument kit för barn + Xylofon, Flöjt, Tamburin, Maraca, Ryggsäck

329,00 kr Inkl. moms

263,20 kr Exkl. moms

529,00 kr - 200,00 kr

check Lagervara för omgående leverans

Leverans inom 1-3 dagar

Endast Kvalitetsprodukter

 Över 150 000 nöjda kunder

 Prisgaranti & 30 dagar öppet köp

Frågor? Chatta med oss (vardagar 9-16)

eller mejla support@dealproffsen.se

TRÄMUSIKINSTRUMENT I RYGGSÄCKET

TRÄINSTRUMENT - I en praktisk ryggsäck finns bl.a. Xylofon, Flöjt, Maraca, cymbaler, tamburin / trumma, triangel. Denna unika uppsättning instrument i en ryggsäck kommer säkert att stjäla hjärtat hos många småbarn. Mestadels var de gjorda av trä och målade i livfulla färger, vilket säkert kommer att tilltala barnet. De har en universell storlek, så de passar både förskolebarn och barn i grundskolan. De kommer att vara perfekt utrustning för rytmik eller musik och kommer definitivt att hjälpa barnet att lära känna ljud och rytm.

BEKVÄM RYGGSÄCK - träinstrument har packats ner i en liten praktisk ryggsäck med justerbara remmar, vilket gör den idealisk för äldre och yngre musiker. Den har också ett bekvämt handtag och lås för att förhindra att instrument rinner ut. Tack vare att hela passar i en liten ryggsäck är den perfekt för skojs skull under resor. Det tar lite plats och är lätt så att barnet kan bära uppsättningen ensam.

SÄKERT - leksakerna var gjorda av trä och målade med giftfria och ofarliga för färgfärgen, de är också täckta med en slät skyddande beläggning som skyddar barnet från skador. De garanterar utmärkt och säkert roligt för barn.

LEK OCH LÄR - förutom att instrumenten ger ett leende fullt av roligt, lär barnet kreativitet, övar visuell -hörselkoordination, koncentration och hjälper till att lära sig att samarbeta med och interagera med kamrater. Med hjälp av instrument kan han skapa sina egna melodier och sätta rytmen. Att skapa ett team med kollegor är också en bra idé. Uppsättningen ger många timmar av intressant och kreativt roligt ensam eller i grupp.

SPECIFIKATION:

  • Ålder: 3+
  • Antal element: 24
  • mått (bredd / längd / höjd): 26/10 / 26cm
  • vikt: 1 kg
  • Material: trä - plast - metall
Referens 49896