Tält för barn Palats Ljusblå - Lektält
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Black Friday -150,00 kr

Tält för barn Palats Ljusblå - Lektält

349,00 kr Inkl. moms

279,20 kr Exkl. moms

499,00 kr - 150,00 kr

check Lagervara för omgående leverans

Leverans inom 1-3 dagar

Endast Kvalitetsprodukter

 Över 150 000 nöjda kunder

 Prisgaranti & 30 dagar öppet köp

Frågor? Chatta med oss (vardagar 9-16)

eller mejla support@dealproffsen.se

- Stor - storleken på huset tillåter flera barn att vistas i det samtidigt eller att placera många maskotar, kuddar eller andra tillbehör inuti, vilket säkerställer komfort och tillfredsställelse med användningen.

- Attraktivt Utseende - tältet är visuellt intressant; den har en sexkantig bas, 6 åtkomstöppningar och ett pyramidformat visir; leksaken kännetecknas av ett attraktivt utseende; den blå färgen på pläteringen och ränderna ger den ett estetiskt värde.

- Gardiner - ingångar är täckta med genomskinliga, lätta gardiner som smälter in perfekt med resten av tältet; gardinki kan knytas eller draperas med dekorativa band; lösningen som används med rosetter tillför charm och diversifierar det roliga.

- Lätt Montering - tältet kännetecknas av enkel och snabb montering; kräver ingen teknisk erfarenhet eller ytterligare verktyg; lätt ram med metoden "push-fit" montering, möjliggör effektiv och enkel utfällning.

SPECIFIKATION

Färg: blå

Material: polyester, plast

Ålder: från 3 år

Certifikat: CE, EN71

Mått (längd / bredd / höjd): 135/135 / 140cm

Vikt: 1,67 kg

Ett barntält är ett bra sätt att ha kreativ och fantasifull lek hemma och ute. Det stimulerar fantasin och låter dig spendera tid lycklig ensam eller i en större grupp, utan åldersgräns.

* Ovanstående modell är 3,5 år gammal och 103 cm lång.

Referens 50155
Kunder som köpt denna produkt köpte också: