Leksakskök Retro i trä med belysning, ljud effekt, tillbehör - Guld/Vit
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Black Friday -350,00 kr

Leksakskök Retro i trä med belysning, ljud effekt, tillbehör - Guld/Vit

949,00 kr Inkl. moms

759,20 kr Exkl. moms

1 299,00 kr - 350,00 kr

check Lagervara för omgående leverans

Leverans inom 1-3 dagar

Endast Kvalitetsprodukter

 Över 150 000 nöjda kunder

 Prisgaranti & 30 dagar öppet köp

Frågor? Chatta med oss (vardagar 9-16)

eller mejla support@dealproffsen.se

- Ljus  och Ljud - köket levereras  med en  lampa som kan placeras under skåpet, i skåpet eller i ugnen  - valet är ditt! Belysningen kommer att få barnet att känna sig som i ett riktigt kök , det kommer att ha en ännu större effekt när det redan är mörkt i rummet, och lampan gör att barnet kan förbereda en middag till en docka, en nalle eller hans föräldrar eller vänner. Dessutom  avger ugnsrattarna ett karakteristiskt "klick"-ljud när de vrids . Ditt barn kommer att bli förtjust - köket kommer att tillåta timmar av nöje.

- Tillbehör För Köket -  setet innehåller  4 skedar - en slev, en spaghettisked, en hålslev och en pastaskopa; gryta, panna och lock . Diskbänken i ugnen är avtagbar, barnet/föräldern kan fylla den med vatten och diska den "smutsiga" disken efter lek.

- TRÄ -  produkten är gjord av högkvalitativt trä, vilket påverkar dess livslängd och säkerheten och hälsan för de yngsta. Det är ett tidlöst förslag som kommer att glädja alla småbarn . Tack vare dess klassiska utseende har den alltid varit mycket uppskattad.

- Barn är naturligt nyfikna på världen och gillar att imitera andra. De lär sig genom observation och lek. Ett träkök är ett fantastiskt  sätt att spendera tid på attraktivt  för barn som älskar att leka hemma och laga mat. Det kommer att tillåta dig att spela roller  från en tidig ålder och  kommer att spela en pedagogisk roll . Produkten är en utmärkt idé för att jaga bort tristess, speciellt när det är dåligt väder ute.

- Kaminen kombinerar roligt med lärande. Det kommer att vara en bra leksak att leka med föräldrar eller kamrater.  Produkten är  gjord av slitstarkt trä . Materialet som används har en positiv effekt på hållbarheten och varaktigheten av användningen, samt på  säkerheten och hälsan för de yngsta . Produkten kommer att vara perfekt för privat bruk i hemmet, samt användas som  utrustning för dagis ,  lekrum för barn eller vård- och utbildningslokaler. 

- Ett charmigt leksakskök är en  perfekt present till en liten kock  för många tillfällen! Det kommer att ge många små ansikten ett leende!

Specifikation:

ålder: 3+

material: trä

färg: vit / beige / guld

lampans strömförsörjning: 3x AAA (ingår ej)

dimensioner (bredd / höjd / djup): 87 x 59,5 x 29,5

dimensioner i förpackningen (bredd / bredd / djup): 67,5 / 36,15

vikt med förpackning: 8,6 kg.

Referens 50261
Kunder som köpt denna produkt köpte också: