Vagn för hoverboard Gokart svart - Hoverkart med justering
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Black Friday -200,00 kr

Vagn för hoverboard Gokart svart - Hoverkart med justering

549,00 kr Inkl. moms

439,20 kr Exkl. moms

749,00 kr - 200,00 kr

check Lagervara för omgående leverans

Leverans inom 1-3 dagar

Endast Kvalitetsprodukter

 Över 150 000 nöjda kunder

 Prisgaranti & 30 dagar öppet köp

Frågor? Chatta med oss (vardagar 9-16)

eller mejla support@dealproffsen.se

ÄNDRAR HOVEROARD I EN MINI GOKART - överlägget förvandlar en vanlig elektrisk skateboard till en gokart på några ögonblick, vilket säkerställer jättekul och en ny körupplevelse. Ett konturerat säte används i överlägget, vilket ökar användarens komfort oavsett ålder.

JUSTERING AV LÄNGD - ramens längd kan enkelt justeras - en ratt med ett lås användes för smidig justering, vilket möjliggör exakt justering av längden till användarens höjd.

INTUITIV STYRNING - för att köra framåt, tryck båda handtagen på sidorna av fordonet samtidigt. När du bromsar, dra handtagen mot dig, precis som handbromsen på en bil. Om vi ​​vill vända använder vi bara ett handtag och det andra förblir i neutralt läge. Håll benen fritt på stöden under körning.

STARK KONSTRUKTION och ENKEL MONTERING - appliceringen av överlägget går snabbt och enkelt och kräver inga ytterligare verktyg; det räcker att sätta fast metallspännen på skateboarden och fixera den med starka, elastiska remmar fästa med kardborreband - kardborrekonstruktionen gör att du kan justera överlägget till olika tjocklekar på brädet. Solid konstruktion garanterar problemfri körning och garanterar lång användning.

SPECIFIKATION

färg: svart och orange

material: stål, järn, polyuretan

hjul: polyuretan

maximal belastning: 130 kg

CE-certifikat

längdjustering: 40-60cm

mått (längd / bredd / höjd): 100/55 / ​​31cm

vikt: 3,2 kg

vikt med förpackning: 3,5 kg

* Hoverboard ingår inte i uppsättningen.

Kudden garanterar körkomfort även under en lång resa. Ett perfekt konturerat säte samt halkfria handtag och fotstöd säkerställer en stabil, bekväm och säker position under körning.

Varumärke Generic
Referens 49715