Fyrhjulig Balans cykel med bälte - rullator Vit
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Black Friday -150,00 kr

Fyrhjulig Balans cykel med bälte - rullator Vit

349,00 kr Inkl. moms

279,20 kr Exkl. moms

499,00 kr - 150,00 kr

check Lagervara för omgående leverans

Leverans inom 1-3 dagar

Endast Kvalitetsprodukter

 Över 150 000 nöjda kunder

 Prisgaranti & 30 dagar öppet köp

Frågor? Chatta med oss (vardagar 9-16)

eller mejla support@dealproffsen.se

DEN FÖRSTA CYKLEN 2 in 1 - cykeln är avsedd för barn från 12 månaders ålder. Det är en kombination av en terrängcykel med en cykel, rörelsen sker genom att trycka på barnet med fötterna, för att bromsa barnet använder också benen. Bristen på pedaler gör att barnet kan behärska början på körlektioner. Cykeln har ett mjukt säte som garanterar komfort under användning, styret är täckt med en halkfri kudde, vilket gör att barnet kan hålla handtagen stadigt på den. Resan har också ett styrlås, den kan bara skruvas upp till en viss punkt, vilket utesluter oönskad vridning under körning som kan orsaka ett fall.

EVA FOAM-cykeln har pålitliga hjul av EVA-skum, som är halkfria och säkra för barnet eftersom de är giftfria. De kräver inget underhåll. Det finns ingen risk att den punkteras under körning och att barnet faller omkull. Rid-på kan användas både utomhus och hemma, skumhjulen kommer inte att repa eller skada golvet på något sätt, de är tysta, så körningen stör inte andra hushållsmedlemmar.

DUBBELHJUL - cykeln fram och bak har dubbla hjul som stabiliserar resan, framhjulen har ett bredare spår för att ytterligare öka garantin för säker användning av produkten. Det är inte möjligt för ett barn att tappa balansen och falla under körning. Dessutom är ride-on lätt, väger bara 1,6 kg, vilket är en stor hjälp och gör att det inte tillför ytterligare vikt för barnet.

Bärbälte GRATIS - det är en stor bekvämlighet för föräldern som måste ta många saker när man går en promenad med barnet. Bältet gör att du enkelt kan bära cykeln. Vi kan också använda den för att dra ett barn när barnet tröttnar, bara fästa ena änden på fordonet som det rör sig och ta tag i den andra änden. Utanför sommarsäsongen kommer bältet också att vara lämpligt för att transportera t.ex. en pulka under vintersäsongen! Produkten kan också användas för att hänga fordonet i garaget eller i källaren.

SPECIFIKATION

Ålder: 1-3 år

rammaterial: aluminium

hjulmaterial: EVA -skum

maximal belastning på cykeln: 50 kg

maximal bältelast: 25 kg

mått (längd / bredd / höjd): 42/46 / 19cm

cykelvikt: 1,6 kg

vikt med förpackning: 1,8 kg

INKLUDERAD

cykel

bärbälte

Referens 49913
Kunder som köpt denna produkt köpte också: