Sminkstol i trä
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Black Friday -600,00 kr

Sminkstol i trä

1 099,00 kr Inkl. moms

879,20 kr Exkl. moms

1 699,00 kr - 600,00 kr

check Lagervara för omgående leverans

Leverans inom 1-3 dagar

Endast Kvalitetsprodukter

 Över 150 000 nöjda kunder

 Prisgaranti & 30 dagar öppet köp

Frågor? Chatta med oss (vardagar 9-16)

eller mejla support@dealproffsen.se

FÄLBAR MAKE-UP STOL -  Vår extremt starka och bekväma smink-, ansikts- och karaktärsstol kommer även att fungera bra som regissörsstol. Den var gjord av bokträ av högsta kvalitet och svart aluminium. Sitsen är gjord av vattentätt Oxford 600D-material. Produkten har en lastkapacitet på upp till 140 kg ! På grund av att den var gjord av trä har den en extremt stark struktur vilket säkerställer komfort för den sittande. Benen vid basen gör den stabil och garanterar säkerhet under användning.     

LÄTT ATT BÄRA - Sminkstolen  kan fällas ihop enkelt och snabbt . Tack vare detta kan du enkelt förvara dem och transportera dem till vilken plats som helst, till exempel i en bil. En ytterligare fördel med denna produkt är lättheten hos materialen som den är gjord av . Allt du behöver göra är att ta stolen i armstöden och flytta in den. Dessutom kan du ta bort materialet från ryggstödet och linda det runt föremålet så att det inte vecklas ut under förflyttningen. Perfekt för makeupartister som erbjuder mobila tjänster.   

STABIL KONSTRUKTION -  produkten är gjord av högkvalitativt bokträ och Oxford 600D vattentäta material. Den har en stark ram som garanterar komfort och säkerhet under användning. Den kommer att vara perfekt som utrustning för professionella skönhetssalonger, foto- och filmuppsättningar och sminkrum. Stolen är utrustad med ett benstöd, vilket avsevärt förbättrar sittkomforten under make-up/karakterisering. 

SNYGG DESIGN -  tack vare att sminkstolen har en svart, universell färg. Det kommer att se unikt ut i alla interiörer. Tidlös, enkel form av utförande kommer perfekt att matcha alla interiörer. Det är en modern lösning som ger gott om arbetsutrymme för personer som erbjuder mobila tjänster. Tack vare sitt ovanliga utseende kommer den också att vara perfekt som regissörsstol , som kommer att se bra ut på alla filmer och filmer. 

SPECIFIKATION

svart färg

material: bokträ + 600D oxfordtyg

maximal belastning: 140 kg

mått i vikt (längd / bredd / höjd): 40/54 / 116cm

vikta mått (längd / bredd / höjd): 50/19 / 91cm

stolens vikt: 6,35 kg

vikt med förpackning: 7,3 kg

Referens 50403
Kunder som köpt denna produkt köpte också:
16 andra produkter i samma kategori: